Check check check

Alltså sååå GÖTT att jag typ är färdig med alla förberedelser?! Jag var på ambassaden i måndags, och hör och häpna men redan runt lunchtid på tisdagen trillade mitt pass med tillhörande visum in här hemma! Så himla galet! Hade verkligen inte räknat med det, så det kändes sååå skönt.

Inte nog med det, jag har dessutom - ÄNTLIGEN - fått mina flygbiljetter!! Så måndagen den 21e September klockan 13:30 lyfter planet mot London! Där möter vi som flyger ifrån Arlanda upp åtminstone en till tjej som flyger från Kastrup samt några franska tjejer och flyger gemensamt vidare mot NY! Är framme ca 20:55 deras tid, dvs 02:55 vår, sååå det blir en riktigt lång dag där man lär däcka sekunden huvuden ligger på kudden!

Känns så stört att dagarna bara rullar på. Men det är klart dom gör. Inte som att tiden tar hänsyn till mitt liv och att jag snart åker, men det kanske är just det som känns så konstigt. Att allt bara rullar på i vanlig ordning! Idag har jag bokat klipp och färgtid. Känns gött med en uppfräschning innan man anländer. Det är säkert billigare där osvosv MEN då har jag det iallafall gjort!

Nu börjar det verkligen kännas som att jag är på väg. Ska dubbelchecka flygbolagen och se vad som gäller när det kommer till bagage osv, sen är det bara det svåraste kvar - packningen.... 

Avslutar med en bild på mina fina inbjudningskort som ska postas imorgon. Eftersom jag är en riktig familjenörd o födelsedagssucker så ska jag självklart samla släkten och fira en för tidig födelsedag och ha lite avsked samtidigt. Tänka sig att fylla år två gånger iår!!! Har varit min dröm så länge jag kan minnas.........
 
Så himla fina kort va?!?!?! SÅ bra.
 
 
 
Inför mitt år | | Kommentera |
Upp