Blue Barn

Ytterligare en arbetsdag har rullat på och det känns bra! Fick iväg barnen till skolan, käkade frukost och sen chillade vi hela förmiddagen typ. Åkte till Corte Madera som ligger i närheten och åt lunch på ett ställe som hette Blue Barn. Tog surprise surprise ceasarsallad - min stora last i livet.... Har alltså ätit det typ 3gr sen jag kom hit och det lär inte sluta där. 

Åkte senare runt och rekade lite i områdena och besökte olika butiker, blev ett torrschampo rikare iallafall! Yey! Sen hämtade vi R ifrån skolan, körde honom till tennisen uppe i bergen (alltså kolla utsikten!) och sen hem för ytterligare chillning. Jag har pluggat en del körkortsteori idag även om jag helst bara vill slippa, så det är skönt att ha haft ganska mycket ledigt idag. 
 
Hämtade G efter hennes tennis och sen åkte vi hem och åt middag som hushållerskan (som är så himla söt) lagat till. Maten har hittills (dvs dessa  två dagar) varit helt OK så jag tror absolut jag ska stå ut i ett år!

Nu går ögonen i kors så jag ska försöka läsa liiiite mer teori och sen somna till något avsnitt av någon serie. Familjen har ett Netflixkonto som jag har tillgång till så ska komma ihåg att be om lösenordet imorgon! LYX med amerikanska Netflix för en serienörd som mig....
 
Imorgon står handla mat på listan! Annars får vi se vad vi hittar på o vad vädret säger. Kanske lite tennis eller en sväng runt Phoenix Lake, vi får se.
 
 
Inför mitt år | | Kommentera |
Upp