Wopsi!

Sorry för tystnaden här hörrni! Har bara kört på med vardagen här och dagarna har liksom flytit ihop lite. I veckan har jag bland annat varit på en liten hiking i grannstaden Mill Valley, käkat på In N Out och handlat på Victoria Secret! 

Har känt mig lite småhängig i veckan också, så det har blivit en del serietittande och bara chilla, också behövligt. Har fått så ful bondbränna på näsan och från mitt träningslinne/sportbh efter hikingturen (även om den är svaag!), så förhoppningsvis hinner man sola bort den innan värmen och solen är slut här borta! Idag var det hela 29 grader faktiskt.
 
Annars har jag inte mycket att berätta just nu. Jag ska bilbomba er senare ikväll är tanken, för nu ska jag iväg och äta middag på ett jättemysigt ställe med Angelica x2, Evelyn och en tjej som heter Carro. Det ska bli jättetrevligt och en lagom grej att göra såhär i slutet på en jobbvecka! Fick också reda på idag att vi inte behöver jobba imorgonbitti = ledig hela helgen = in till stan imorgon, checka läget i butikerna igen och kompletteringsshoppa mer samt försöka hinna med ett stopp på Stinson Beach. På söndagmorgon lämnar Angelica mig här för att åka hem till Sverige och det känns trist, hon har verkligen varit ett stöd här borta! Så när hon åkt iväg så åker jag med familjen till deras yacht och ska checka in "Fleet Week", det borde ni googla. Som jag förstått det är det flygplan som flyger o gör konster över vattnet o alla båtar haha, ska bli spännande.

Time to go, ska försöka uppdatera med lite bilder osv senare ifrån senaste dagarna!
I USA | | Kommentera |
Upp